Volt egyszer egy kolozsvár

-20%
Rendelhető
Volt egyszer egy kolozsvár
Kiadó
Jancsó Alapítvány
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
3 000 Ft
2 400 Ft

Volt egyszer egy kolozsvár

Részletek
A kolozsvári Állami Magyar Színházban bemutatott és sikerrel játszott valamikori kabarék egyik színész-Konferansziéjaként, mély meghajlással köszönt Téged ezúttal nem a szerepjátszó, hanem a szerepjátszó-író!
A most következő vidám és nem egyszer szomorú történetekethatvanöt, Kolozsváron leélt-megélt néha gyönyörű, másszor fájdalmas esztendő hitelesíti. Tulajdonképpen mondhatnám magamról azt is, hogy nem csupán egy könyvet ismertető szerző-konferanszié vagyok ezúttal, hanem egy tanú, megélt korok eseményeinek rögzítője és nagybetűs, emlékező Tanúja. Olvass nevetve, nevess ott, ahol lehet nevetni és ne sírj ott, ahol én, ritkán ugyan, de fájó lélekkel emlékezem!
…volt egyszer egy Kolozsvár, olyan, mint a mostani és mégis teljesen más. Szép volt ez a város, gyönyörű volt, én mondom; igaz emlékek lélekfájdító labirintusai között tébláboló, öreg cicerone.
Mély meghajlással nyújtom át – persze csak úgy jelképesen – a már kezedben tartott könyvecskét, - melynek tetszésed megnyerendő – izgalomtól sápadtan ajánlom minden sorát szíves figyelmedbe.

Kellemes szórakozást kíván: Jancsó Miklós
Adatok
Cikkszám
10000000003096
Hasonló termékek
Vélemények