Tanuljuk meg a visual c# 2008 használatát 24 óra alatt

-20%
Rendelhető
Tanuljuk meg a visual c# 2008 használatát 24 óra alatt
Kiadó
Kiskapu
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
1 500 Ft
1 200 Ft

Tanuljuk meg a visual c# 2008 használatát 24 óra alatt

Részletek
Amikor a Microsoft bevezette a.NET platformot, egy új, izgalmas programozási nyelv született. A Visual C# ma már a.NET környezetre fejlesztők első számú választott nyelve, és maga a Microsoft is Visual C# nyelven írta a.NET keretrendszer nagy részét. A Visual C# egy modern, objektumközpontú nyelv, amelyet kezdettől fogva a helyes hozzáállással terveztek és alkottak meg, és a más nyelvekben fellelhető leghasznosabb szolgáltatásokat valósították és fejlesztették tovább benne, a Visual C# 2008 pedig a C++ erejét és rugalmasságát ötvözi a Visual C# egyszerűségével.

Ezt a könyvet azoknak szántuk, akik alig vagy még soha nem programoztak, illetve azoknak, akik esetleg második nyelvként használnák a Visual C#-et. A kötetet megírásakor és megszerkesztésekor világos cél lebegett a szemünk előtt: az, hogy a lehető leggyorsabban termékeny programozót faragjunk az Olvasóból. A Visual C# nyelven írt alkalmazások fejlesztése és a nyelv oktatása terén szerzett tapasztalataimat felhasználva olyan könyvet igyekeztem írni, amely reményeim szerint eloszlatja a ködöt, és azt tanítja meg, amire szükségünk van. A szerzők gyakran esnek abba a hibába, hogy a technológiára összpontosítanak annak gyakorlati alkalmazása helyett. Én komoly erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy ebben a kötetben a gyakorlati készségekre helyezzem a hangsúlyt, amelyeknek rögtön hasznát vehetjük egy program fejlesztése során.

A könyvet öt részre osztottuk, amelyek mindegyike a Visual C# 2008 nyelvű alkalmazásfejlesztés más-más területére összpontosít. A részek általánosságban azokat a feladatokat és abban a sorrendben követik, amelyekkel és ahogyan találkozni fogunk, amikor elkezdünk saját programokat írni a Visual C# 2008 segítségével, ezért sorrendben célszerű elolvasni őket:

- I. rész: A Visual C# 2008 környezet
- II. rész: Felhasználói felület építése
- III. rész: Hozzuk működésbe a dolgokat: programozás
- IV. rész: Adatkezelés
- V. rész: A megoldások közzététele – és ami azon túl van
Adatok
Cikkszám
9789639637559
Hasonló termékek
Vélemények