Szülőként élni a szentlélek által 1.

-20%
Rendelhető
Szülőként élni a szentlélek által 1.
Kiadó
Arany Forrás
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
2 390 Ft
1 912 Ft

Szülőként élni a szentlélek által 1.

Részletek
Életre ​szóló útmutatás szülőknek
Igen, lehetsz olyan szülő, amilyennek Isten tervezett téged!

„Folyton elrontom a gyermeknevelést, pedig olyan tökéletesen akarok mindent csinálni!”
Biztosan jártál már így, és Sally Hohnberger is! Olyan igékkel felfegyverkezve, mint „Ti gyermekek szót fogadjatok a ti szüleiteknek” (Ef 6,1), ez a fiatal keresztény édesanya magas mércét állított fel, és magasztos célokat tűzött ki, hogy rendes, szófogadó gyermekeket neveljen. Ahelyett azonban, hogy Krisztus képmására formálta volna fiait, fokozódó indulatával és haragjával lázadásba kergette őket. Fel akarta adni, de Isten megsegítette, és csodálatos látást adott neki.
A Szülőként élni a Szentlélek által egy négyrészes sorozat első kötete, amely nem egy átlagos gyermeknevelési útmutató. Az első könyv a hatékony nevelés alapjait rakja le. Nincsenek benne a legutóbbi viselkedéstudományi eredmények, nem tartalmaz csevegőműsor-szintű pszichológiát. Ezek helyett, egy teljesen új és meglepő módszert ajánl fel: a Szentlélek vezetését!
Sally Hohnberger két istenfélő, felnőtt fiatalember édesanyja. Férjével, Jimmel, családi és a hiteles keresztény élet tárgykörében tartanak előadásokat és szemináriumokat Amerikában és a világ számos országában. Sally könyveiben saját tapasztalatait írta le azokról a nevelési módszerekről, amelyet a térdén állva sajátított el. Ennek eredménye, egy olyan gyakorlati megközelítés, amely segít rájönnünk, hogy saját élő kapcsolatunk Jézussal az a kulcs, amellyel biztosan megnyerhetjük gyermekeink szívét.
Ha már megpróbáltad, hogy saját és mások elvárásainak eleget tegyél, és kudarcot vallottál, de szeretnéd követni Isten tervét, akkor ez a könyv megmutatja számodra, hogyan lehetsz olyan szülő, amilyennek Isten tervezett.
Adatok
Cikkszám
9789639741393
Hasonló termékek
Vélemények