-20% Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig Utolsó példányok, sajnos nem tudjuk 100%-ig vállalni, hogy be tudjuk szerezni a könyvet 2 800 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 2 240 Ft Kedvencekhez Részletek Kosárba
-15% Bernhard Gahm: Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése 3 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 3 315 Ft Kedvencekhez Részletek
-15% Bernhard Gahm: Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés 3 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 3 315 Ft Kedvencekhez Részletek