Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer: Halál a konyhában - Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban

-25%
Raktáron
Utolsó példányok
Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer: Halál a konyhában - Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban
Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer
Kétezeregy Kiadó
388
2008
keménytáblás, cérnafűzött
2025.01.28
2025.01.23
2 950 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 213 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft

Halál a konyhában - Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban


Csomagajánlatok
Részletek
A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét. Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor. A Der Spiegel szerint a könyv "riasztólövés" ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.
Adatok
Cikkszám
9789639904019
Hasonló könyveink: