Ferrandi: Csokoládé

-20%
Raktáron
Rendelhető
Ferrandi: Csokoládé
Ferrandi
Alexandra Kiadó
304
2021
keménytábla
2025.02.07
2025.02.04
16 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

13 599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 340 Ft

Csokoládé


Csomagajánlatok
Részletek
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét. A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Adatok
Cikkszám
9789635821709