Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

-20%
Raktáron
Rendelhető
Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Dr. Stuart Farrimond
Libri Könyvkiadó
2019
keménytáblás, cérnafűzött
2025.03.05
2025.02.28
6 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan


Csomagajánlatok
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
Cikkszám
9789634335689