Batár Zsolt Botond: A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

-20%
Batár Zsolt Botond: A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.
keménytábla
Teleki Sámuel Kultúrális Egyesület
176
2021
3 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 400 Ft

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Részletek
A könyv – a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

 

Adatok
Cikkszám
9786158136044
Vélemények