: A magyar bor a szakácsművészetben

-20%
Raktáron
Rendelhető
: A magyar bor a szakácsművészetben
Hermit Könyvkiadó
111
2014
1-2 munkanap
2-4 munkanap
2 300 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 840 Ft

A magyar bor a szakácsművészetben

Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

 

Adatok
Cikkszám
9786155496028
A szerző további könyvei:
Vélemények