Georg Leindl, Robert Steidl: Biológiai almasavbontás

-10%
Georg Leindl, Robert Steidl: Biológiai almasavbontás
keménytábla
MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
93
2009
2 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 610 Ft

Biológiai almasavbontás

Részletek
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el. E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.

 

Adatok
Műfaj
Szakácskönyv
Cikkszám
9789632865447
Vélemények