John Pugh: PROGRAMTERVEZÉS

-20%
Rendelhető
John Pugh: PROGRAMTERVEZÉS
Kiadó
Kiskapu Kft.
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
1 000 Ft
800 Ft

John Pugh: PROGRAMTERVEZÉS

Részletek
Tervezett sorozatunk tömör, gyakorlatias és egységes bevezetést nyújt a számítástudomány alapjaiba, áttekintve mindazt az információt, amelyre a témát tanuló egyetemi hallgatónak tanulmányai során szüksége lehet.

A felsőoktatásban végbement változásoknak megfelelően ez a könyv is számos új pedagógiai módszert - esettanulmányokat, kidolgozott példákat, önellenőrző kérdéseket - alkalmaz a hallgató udásának megerősítésére.

Ez a könyv számos különböző programtervezési módszert mutat be olyan szinten, amely feltételezi, hogy az Olvasó írt már néhány kis vagy közepes méretű programot valamilyen nyelven. A leírás tartalmazza valamennyi módszer kritikai elemzését, és a többi módszerrel való összehasonlítását is, így az Olvasó könnyen eldöntheti, hogy az adott helyzetben éppen melyik módszer lehet számára a legmegfelelőbb.

A könyv tartalmáról:
# Ismerteti és összehasonlítja a leggyakrabban használt programtervezési módszereket, beleértve a JSP-t, az objektumközpontú tervezést, az adatáramlás tervezését, valamint a formális módszereket.
# A tárgyalás valamennyi konkrét programozási nyelvtől független.
# Számos, a tanulást segítő kiegészítést (gyakorlatok, példák, irodalomjegyzék) tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
9789639301573
Hasonló termékek
Vélemények