Shelley Redford Young: PH CSODA A CUKORBETEGSÉGRE

-20%
Rendelhető
Shelley Redford Young: PH CSODA A CUKORBETEGSÉGRE
Kiadó
Bioenergetic Kft.
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
2 500 Ft
2 000 Ft

Shelley Redford Young: PH CSODA A CUKORBETEGSÉGRE

Részletek
Ha Ön is egyike azoknak a millióknak, akit a cukorbetegség sújt, ideje visszavágni!
A könyv egy könnyen követhető programot kínál, amely segít abban, hogy átvegye az irányítást az I-es és a II-es típusú cukorbaj felett. Bemutatja, hogy miként tarthatja fenn azt a megfelelő lúgos belső környezetet, amire a testének szüksége van. Ez a kizárólag természetes alapokon nyugvó program segíthet Önnek lelassítani, megállítani, sőt akár vissza fordítani a betegséget, illetve azokat a károkat, amiket okozott. Nincs szükség nagy dózisú orvosságokra, amiket a legtöbb cukorbeteg használ. Az új módszerekre épülő program segítségével Ön csupán 12 hét leforgása alatt elkezdheti helyreállítani egészségét, és megújulhat lelkileg.

Mit talál ebben a könyvben:
- Milyen ételeket tanácsos fogyasztani, melyek a legjobbak a vércukorszint normalizálására, és melyeket kellene kerülni.
- Ízletes receptek tucatjait, amelyek segítségével a szervezete pH-értékét egyensúlyban tarthatja.
- Hogyan válthatja ki az alacsony vércukorszint emelésére használt "gyors megoldásokat" egészséges és hatékony alternatívákkal.
- Tanácsokat a stressz kezelésére és a helyes testedzéshez.
- Közérthető magyarázatot arról, hogy a "ha nincs izomlázad, akkor semmit sem ér az edzés" megközelítés miként vezet a test elsavasodásához és a vércukorszint megemelkedéséhez.
- Egy tisztítókúra (folyékony fieszta) leírását, és hogy miért ez a leghatékonyabb kezdés, ha Ön át akar térni a pH Csoda étrendre, és meg akarja sokszorozni energiáját.
...és még sok minden mást.
Adatok
Cikkszám
9789638855206
Hasonló termékek
Vélemények