Válogatás: MIKOR IGYAK, MIKOR NE?

-20%
Nincs raktáron
Válogatás: MIKOR IGYAK, MIKOR NE?
Kiadó
Új Palatinus-Könyvesház Kft.
2 000 Ft
1 600 Ft

Válogatás: MIKOR IGYAK, MIKOR NE?

Részletek
„A borivásnak ugyan nincs múzsája, de ha nincs is, helyesen bort csak az tud inni, aki múzsai nevelésben részesült, állandóan költõket olvas, muzsikát legalább hallgat, ha maga nem is csinál, és képekben gyönyörködik. Ez az ember a helyes idõpontot is meg tudja választani a munkára, a sétára, az alvásra, a beszélgetésre, az olvasásra, csak ez tudja, hogy szerelmet és bort bárhol, bármikor és bárhogyan.”
Hamvas Béla

A kötetben nagy magyar írók borról, borivásról szóló novelláit, szellemes történeteit olvashatjuk. A szerzõk közt ott találjuk Márai Sándort, Mikszáth Kálmánt, Móricz Zsigmondot, Nagy Endrét, Karinthy Frigyest, Krúdy Gyulát, Szép Ernõt, Tömörkény Istvánt.

A művek szerzői: Krúdy Gyula, Móricz Zsigmond, Tömörkény István, Sarkadi Imre, Szini Gyula, Móra Ferenc, Márai Sándor, Fekete István, Thurzó Gábor, Mikszáth Kálmán, Szép Ernő, Nagy Endre, Gárdonyi Géza, Hamvas Béla, Kolozsvári Grandpierre Emil, Kárpáti Aurél, Kóbor Tamás, Juhász Gyula, Thury Zoltán, Somlyó Zoltán, Nagy Lajos, Rákosi Viktor, Karinthy Frigyes
Adatok
Cikkszám
9789639259522
Hasonló termékek
Vélemények