John Gray, Phd.: Mars és Vénusz stresszben

-20%
Nincs raktáron
John Gray, Phd.: Mars és Vénusz stresszben
Kiadó
Trivium Kiadó Ker. És Szolg. Bt.
2 990 Ft
2 392 Ft

John Gray, Phd.: Mars és Vénusz stresszben

Részletek
Ennek a könyvnek a megírásával az a célom, hogy egymás megértéséhez új utakat mutassak, és olyan stratégiákat kínáljak, amelyekkel egészséges és boldog kapcsolatot alakíthatunk ki egymással, ami segít csökkenteni a ránk nehezedő stressz mértékét, mely egyaránt megviseli a nőket és a férfiakat, és kedvezőtlenül befolyásolja romantikus szerelmi kapcsolatainkat.
A mindennapos stressz megcsapolja energiánkat, próbára teszi türelmünket, túlságosan kimerültek, és agyonhajszoltak vagyunk, fáradtnak érezzük magunkat ahhoz, hogy vonzalmat tápláljunk, érdeklődjünk a másik iránt, kinyilvánítsuk érzelmeinket, megfelelőképpen támogassuk és szeressük párunkat.
A két nem hagyományos szerepe - amely évezredek alatt alakult ki - most immár összetört, és mi épp csak most próbáljuk összeszedni ennek mozaikjait.
Minél nagyobb stresszel kell megbirkózni annál nagyobbak a különbségek, mintha teljesen más bolygóról jöttünk volna. Márpedig meg kell próbálnunk megérteni a két nem közötti „működésbeli különbségeket” különben Mars és a Vénusz harcba száll egymással, ahelyett, hogy kapcsolatuk megszilárdulna. Kell, hogy megértsük, a férfiak és a nők másképpen igyekeznek megbirkózni a stresszel. Minél inkább tudatában vagyunk természet adta különbözőségeinknek, annál inkább toleránsak leszünk, amikor ezek a különbözőségek felütik a fejüket.
Kompromisszum, tolarencia, kommunikáció.... pedig milyen egyszerű is!
Adatok
Cikkszám
9789639711181
Hasonló termékek
Vélemények