Csigó László, Hargitai György, Kerekes Sándor: 33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

-20%
Csigó László, Hargitai György, Kerekes Sándor: 33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre
puha kötés
Totem Plusz Könyvkiadó
64
2015
1 399 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 119 Ft

33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

Részletek
A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget. Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!

 

Adatok
Műfaj
Szakácskönyv
Cikkszám
9789635904921
A szerző további könyvei:
Vélemények