Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

-20%
Raktáron
Rendelhető
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok
keménytábla
Corvina Kiadó
120
2015
1-2 munkanap
2-4 munkanap
2 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 392 Ft

Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

Részletek
Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben Itt az ideje, hogy felelevenítsük ezeket a nemes finomságokat!
Adatok
Műfaj
Önfejlesztő könyvek
Cikkszám
9789631362732
Vélemények