Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

-20%
Raktáron
Rendelhető
Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
keménytábla
Libri Könyvkiadó
2019
1-2 munkanap
2-4 munkanap
6 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 599 Ft

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Csomagajánlatok
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

 

Adatok
Műfaj
Szakácskönyv
Cikkszám
9789634335689
Vélemények