Dob-szer-da - magyar mágia

-20%
Nincs raktáron
Dob-szer-da - magyar mágia
Kiadó
Színia
3 600 Ft
2 880 Ft

Dob-szer-da - magyar mágia

Részletek
Nem tudom, hány ember él a Földön aki valójában érti, mi történik a templomban, például egy vasárnapi mise alatt..- Mire jó a lélekharang… Miért fontos a temetési szertartás.. Mit jelent a keresztelő… Miért jó, ha évente megszenteljük házunkat… mit jelentenek, honnan erednek a magyar rovásírás és a díszítőművészet jelei, illetve miért fontos, hogy használjuk is őket…Mi a szemmel verés, hogyan lehet kivédeni…. és sorolhatnám tovább.

Az elmúlt években rengeteg könyv jelent meg mágiáról, boszorkányságról, a tudat ilyen vagy olyan befolyásolási módszereiről. Egyet azonban valahogy elfelejtünk: A magyarság évezredek óta tökéletes "agykontrollal" rendelkezik. Nem kell világképet importálnunk sem keletről, sem nyugatról, mert a magyar hagyománynak az év minden napjára létezik a maga "mágiája", az éppen uralkodó természeti erőkkel, térrel és idővel tökéletes egységben.

Miről szól ez a könyv?

- Azokról a kulcsokról, amelyek a Teremtés kódjait hordozzák, és amelyekről már majdnem megfeledkeztünk: a magyar rovásírásról. A rovásbetűk és a Teremtés folyamatának csodálatos kapcsolatáról.

- A magyar mágikus hagyományról, az ősi magyar "agykontrollról".

- Arról, hogy mit jelent magyarul Krisztus keresztje. Egyetemes jelképek magyar rovásjelekből megfejthető jelentéséről.

- Arról, hogy akár keleten, akár nyugaton keressük a választ életünk nagy kérdéseire, csalódni fogunk, mert a megoldás saját nyelvünkben, ősi írásunkban, hagyományainkban rejlik: bennünk él és magyar.
Adatok
Cikkszám
9789638866059
Hasonló termékek
Vélemények