Darsho M. Willing: Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel

-20%
Rendelhető
Darsho M. Willing: Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel
Kiadó
Bioenergetic Kft.
Oldalszám
140
Kiadási év
2012
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
2 950 Ft
2 360 Ft

Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel

Részletek
Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban... A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról.

Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapjai és a hozzájuk tartozó magyarázatok segítenek megtalálni az aznapra megfelelő csokoládét és gondolatot, melyek iránymutatásával komoly lépést tehetünk az önismeret útján és megédesíthetjük az életünket. A lapok elárulják, mire van szükségünk, hogyan csempészhetnénk több varázst a hétköznapokba, mi csalhat mosolyt az arcunkra, és mitől dereng fel újra az öröm szívünkben. Játékosságra és az élet élvezetére tanítanak, a csokoládén keresztül.

„A csokoládé élvezete által közelebb juthatunk valódi lényünkhöz. Segít elhatolni legtitkosabb, legbelsőbb gondolatainkig. Szinte a szívünkből olvashatunk, a csokoládé megsúgja, mire van szükségünk.”

A doboz tartalma: 44 kártyalap + könyv
Adatok
Cikkszám
9789632911618
Hasonló termékek
Vélemények