Damon hill

-20%
Nincs raktáron
Damon hill
2 900 Ft
2 320 Ft

Damon hill

Részletek
Ez ​a könyv nem biográfia, bár tény, hogy nincs nála vitatottabb irodalmi műfaj. Aki életrajzi könyvet szeretne olvasni, annak meg kell vásárolnia valamely külföldi szerző könyvét. Ez a könyv Damon Hill teljes Formula 1-es pályafutásáról szól (egyben sehol sem található meg a mai világban), az ő versenyzésének emlék pillanatait őrzi a különféle Grand Prix helyszínekről.
A Formula 1 világában még soha nem zúdítottak annyi kritikát egy világbajnokra, mint Damon Hillre. Egyértelműen méltánytalan, ahogyan a kilencvenes években a világ tollforgatói bántak az 1996-ban világbajnoki címet szerzett pilótával. Karrierje során 22 alkalommal szelte át a célvonalat győztesként, 42 ízben a dobogó valamely fokáról pezsgőzhetett, 20 edzésen nem talált legyőzőjére és 19 esetben ő teljesítette az abszolút leggyorsabb kört egy adott versenypályán.
Pályafutásának emlékeit, mondatait, eseményeit örökíti meg ez a könyv, amely egyben hű képet ad a vele dolgozó munkatársai és főnökei által arról, hogy milyen versenyző is volt valójában. Mindeközben bepillantást enged egy ember személyiségébe, aki a fényűzést és a luxust csak egy rövid ideig élhette át, mert édesapja halálával szinte a semmi közepére került a családjával. De Hősünk ennek ellenére folytathatta a pályafutását, felküzdve magát a Formula 1 csúcsára, amely sok pilóta álma.
Egy autóversenyző, aki szinte apaként nőtt fel, és mindenért meg kellett keményen dolgoznia. Egy autóversenyző, akit a családi sokk és az édesapjával való összehasonlítgatások csak hátráltattak. Egy autóversenyző, akinek ugyancsak szüksége volt némi szerencsére a céljai elérésében, akárcsak honfitársának, Nigel Mansellnek. Ő azonban bármilyen autót vezetve is elmondhatta magáról, hogy pályafutása végeztével minden idők 10. legjobb Grand Prix versenyzőjévé vált.
Ez a könyv a rengeteg versenyekből formál egyetlen karrier képet, ami ahhoz kell az olvasónak, hogy minél inkább megértse azt, miért is lett Damon Hill méltán a nyolcadik brit világbajnok az 1950 óta létező Formula 1-es világbajnokságok történetében
Adatok
Cikkszám
9789639570580
Hasonló termékek
Vélemények