Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Tej és tejtermékek a táplálkozásban

-15%
Raktáron
Rendelhető
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Tej és tejtermékek a táplálkozásban
keménytábla
MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
464
2002
1-2 munkanap
2-4 munkanap
4 400 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 740 Ft

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Csomagajánlatok
Részletek
A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.

 

Adatok
Műfaj
Önfejlesztő könyvek
Cikkszám
9789639358683
A szerző további könyvei:
Vélemények