Stephen C. Dewhurst: C++ HIBAELHÁRÍTÓ

-20%
Rendelhető
Stephen C. Dewhurst: C++ HIBAELHÁRÍTÓ
Kiadó
Kiskapu Kft.
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
1 970 Ft
1 576 Ft

Stephen C. Dewhurst: C++ HIBAELHÁRÍTÓ

Részletek
A C++ hibaelhárító olyan, elsősorban profi C++ programozóknak szóló könyv, amely 99 példán keresztül mutatja be a programok tervezésével és megvalósításával kapcsolatos leggyakoribb, legpusztítóbb, vagy legérdekesebb hibákat. Emellett betekintést enged a C++ nyelv működésének finomabb belső részleteibe, és bemutatja azokat a programozási eljárásokat, amelyekkel ki is aknázhatjuk.

A könyv egyrészt érinti azokat az alapvető hibákat, amelyek csaknem valamennyi C++ kódban előfordulhatnak, másrészt tárgyalja az írásmóddal, az előfeldolgozással, a típusátalakításokkal, a beállításokkal, a memória és egyéb erőforrások kezelésével, a többalakúsággal, az osztályok tervezésével, valamint a hierarchiák felépítésével kapcsolatos összetettebb tervezési vagy megvalósítási problémákat is. Minden hibatípus esetében megismerhetjük a mellékhatásaikat, a megoldásokat pedig nemcsak részletes magyarázat teszi világossá, hanem számos példa is.

A szerző számos olyan stílust és tervezési eljárást mutat be, amit az Olvasó a legáltalánosabb feladatok megoldására alkalmazhat. A könyvből megismerkedhetünk a C++ nyelv azon kifinomultabb eszközeivel, amelyeket a programozás és programtervezés során gyakran félreértenek.
Adatok
Cikkszám
9789639301535
Hasonló termékek
Vélemények