Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

-20%
Raktáron
Rendelhető
Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Sziget Könyvkiadó
124
2012
1-2 munkanap
2-4 munkanap
2 800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 240 Ft

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk

 

Adatok
Műfaj
Szakácskönyv
Cikkszám
9786155178214
Vélemények