Dr. Weninger Antal: Az egészség testi és lelki forrásai

-20%
Nincs raktáron
Dr. Weninger Antal: Az egészség testi és lelki forrásai
Kiadó
Springmed Kiadó
2 500 Ft
2 000 Ft

Dr. Weninger Antal: Az egészség testi és lelki forrásai

Részletek
Dr. Weninger Antal máig aktuális könyve immáron 3. kiadásban jelenik meg, most a SpringMed Kiadó gondozásában. Az egészség testi és lelki forrásai című könyv 6o év elteltével is teljesen érvényes megállapításokat tartalmaz. A 91 éves koráig alkotó és gyógyító orvos-polihisztor nagy tudásával és emberi jóságával mutatott példát mindannyiunknak. Ebben az egészséges életre nevelő könyvében is a test és a lélek párhuzamos táplálásával kapcsolatban tanít bennünket.
A szokványos, - bár nem elégszer átismételhető - táplálkozási, valamint a mozgással kapcsolatos útmutatások mellett vannak e könyvnek olyan fejezetei is, melyekről más Könyvekben így együttesen aligha olvashatunk, úgymint a genetikai adottságaink értékelése, a tudatos légzés és fajtái, s annak jelentősége, a mértékletesség-, a hit-, a vallás(ok) szerepe, az érzelmeink befolyásolási módjai stb.
Mindezen témák elolvasása és átélése segítségével sokat tehetünk testi- lelki egészségünk megóvása érdekében, hiszen a szerző erőteljes hatása révén a tanácsok a gyakorlatba is átvihetők.
Ajánljuk e könyvet mindazon szülőknek, pedagógusoknak és a maguk és mások egészségére figyelő embereknek, akikben az elszántság és a megszerzett együtt tud munkálkodni.
Adatok
Cikkszám
9789639914803
Hasonló termékek
Vélemények