Tracy Clark: ÁLCA - Harriet Foster nyomozó #1

-20%
Tracy Clark: ÁLCA - Harriet Foster nyomozó #1
Tracy Clark
IPC Mirror
432
2024
puha kötés
5 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 392 Ft
Csomagajánlatok
Részletek
EGY EGYEDI HANG.

– THE WASHINGTON POST



„Tracy Clarknak ösztönös tehetsége van ahhoz, hogy rokonszenves és fájón valóságos karaktereket keltsen életre a műveiben. Az Álca egyszerűen letehetetlen.”



– Lori Rader-Day, Agatha Award-díjas szerző



MIKOR A GYILKOS HARAGRA GERJED, CHICAGO VÉRBEN FÜRDIK.



Harriet Foster nyomozó – miután egy utcai támadás során elveszítette a fiát és nem sokkal később az öngyilkosságot elkövető társát is – egy új körzetben tér vissza a munkájához. Igyekszik beilleszkedni a csapatba, amikor Chicago belvárosában brutálisan meggyilkolnak egy fiatal, vörös hajú nőt. Szembetűnő, hogy az áldozat bokáján és csuklóján körbefut egy vörös rúzzsal húzott vonal. Fosternek pontosan erre a bonyolult esetre van szüksége ahhoz, hogy ismét a munkájára koncentráljon, és bebizonyítsa, hogy még mindig kiváló nyomozó. Több gyanúsítottja is van, de egy pszichológustól kapott füles nyomán képbe kerül Bodie Morgan, a nehéz múltú fiatalember, aki kifejezetten a csinos, fiatal, vörös hajú, kék szemű lányokhoz vonzódik. Miközben Foster beleássa magát Morgan baljós múltjába, és a többi gyanúsítottat is számba veszi, a gyilkos tovább szedi áldozatait Chicago utcáin.



Foster minden idejét és szakmai tudását bevetve igyekszik elkapni a sorozatgyilkost, mielőtt az ismét lecsap, de ehhez a legsötétebb titkokkal kell szembenéznie – köztük a sajátjaival is.



...



„Egy chicagói zsaru új körzetbe kerül... Remekül megírt történet egy olyan szerző tollából, aki valóban ismeri A szeles város sötét titkait.” – Kirkus Reviews



„Az ÁLCA a rendőrkrimik és a pszichológiai thrillerek elemeit ötvözi, melyben az olvasó, a bűnöző és a nyomozó váltakozó szemszögéből lehet tanúja a történetnek. A sorozatgyilkos kiléte egészen az utolsó oldalakig rejtély marad. A különböző hangvételeknek és az egyediségnek köszönhetően a történet szikrázik a feszültségtől, letehetetlen könyv.”



– Liz Pearsons, szerkesztő



„Az ÁLCA egy döbbenetes krimi, amely először darabokra törte a szívem, majd újra összefércelte, erősebbé tette, mint amilyen valaha volt. A történet minden egyes szereplője és pillanata tökéletesen eltalált; a megnyerő főszereplő küzdelme a rémálomba illő sorozatgyilkossal olyan magával ragadó, olyan hibátlanul megírt, hogy az ember szinte hallja a saját lépteinek koppanását az utcákon, ugyanakkor a szerzőnek sikerült valami teljesen egyedit alkotnia a műfajban. Ez az egyik legjobb könyv, amit az elmúlt években olvastam.”



– Jess Lourey Amazon Charts bestsellerszerző



„Egy chicagói zsaru új körzetbe kerül... Remekül megírt történet egy olyan szerző tollából, aki valóban ismeri A szeles város sötét titkait.” – Kirkus Reviews



„Clark egyedi hangot üt meg a nyomozókról szóló műfajban, érthető, merész és végtelenül reményteljes.”



– S.A. Cosby, Anthony-és IT-díjnyertes, The Washington Post



„Magával ragadó és remekül megírt történet – csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a könyvről!” – Lisa Black, a New York Times bestsellerszerzője



TRACY CLARK



Chicagóban született, és egyaránt szurkol minden chicagói csapatnak. Kétszer is elnyerte a Sue Grafton Emlékdíjat. Emellett Edgar-díj döntős regényíró. Többször jelölték a Lefty- és az Anthony-díjra is. A Crime Writers of Color, a Mystery Writers of America és a Sisters in Crime büszke tagja, valamint a Bouchercon National és a Midwest Mystery Conference elnökségi tagja is. Megtalálható a Facebookon, (https://facebook.com/tclarkbooks), a Twitteren (@tracypc6161), az Instagramon (@tpclark2000), illetve a saját weboldalán (https://tracyclarkbooks.com).

 

Adatok
Cikkszám
9789636358600
Hasonló könyveink:
Vélemények