245 oldal・kemény kötés
Naumann & Göbel
A tésztaféle gyorsan megvan és garantáltan sikerül. De mindenekelőtt változatos és felülmúlhatatlanul jó! Krémesen tejszínestől a paradicsomosig, hallal, hússal avagy zöldséggel, aranybarnára sütve a sütőben vagy akár salátaként - tészta egyszerűen boldoggá tesz!
Ebben a könyvben bőséges választékát találja ínycsiklandó recepteknek, akár hétköznapi étkezéshez, akár ünnepi alkalomra válogat: klasszikus olasz ételektől, mint például a spagetti carbonara és a penne all'arrabbiata, esetleg az egyszerű lasagne egészen a legrafináltabb ételkölteményekig, mint a rigatoni kardhallal, pappardelle vadkacsával vagy a cannelloni romanesco módra.
A legjobb: saját magunk is elkészíthetjük a raviolit és társait a könyv részletes útmutatásai alapján. A fotók lépésről lépésre tanítanak kezdőket és varázskezű szakácsokat egyaránt.