Michel Tanguy: Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

-15%
Raktáron
Rendelhető
Michel Tanguy: Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája
keménytábla
Alexandra Kiadó
696
2020
1-2 munkanap
2-4 munkanap
24 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

21 165 Ft

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Részletek
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól! Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen. A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig. A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent. A könyv elkészítésében részt vevő séfek: Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.
Adatok
Műfaj
Gasztronómia
Cikkszám
9789634478928
A szerző további könyvei:
Vélemények