dr. Panyik Gáborné: Pálinkafőzés

-20%
dr. Panyik Gáborné: Pálinkafőzés
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
116
2013
2 995 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 396 Ft

Pálinkafőzés

Részletek
Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeineek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.  Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.  Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez. 

 

Adatok
Cikkszám
9789632783413
Vélemények