Wolfgang Scholz: Házi sajtkészítés - kecske-, juh-, tehéntejből

-20%
Wolfgang Scholz: Házi sajtkészítés - kecske-, juh-, tehéntejből
MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
156
2011
3 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 800 Ft

Házi sajtkészítés - kecske-, juh-, tehéntejből

Részletek
Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

 

Adatok
Cikkszám
9789632866055
A szerző további könyvei:
Vélemények