Stőgermayer Antal: Halak, vadak elkészítése

-25%
Raktáron
Rendelhető
Stőgermayer Antal: Halak, vadak elkészítése
Nemzeti Örökség Kiadó
190
2015
1-2 munkanap
2-4 munkanap
2 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 175 Ft

Halak, vadak elkészítése

Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

 

Adatok
Műfaj
Szakácskönyv
Cikkszám
9786155496165
A szerző további könyvei:
Vélemények