Stephen Le: A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

-20%
Raktáron
Rendelhető
Stephen Le: A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
puha kötés
Typotex Kiadó
300
2021
1-2 munkanap
2-4 munkanap
4 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 600 Ft

A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Részletek
Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.

 

Adatok
Cikkszám
9789634931072
A szerző további könyvei:
Vélemények