Ételkészítési ismeretek

-14%
Nincs raktáron
Ételkészítési ismeretek
Kiadó
Műszaki Könyvkiadó
Oldalszám
1008
Kiadási év
2006
5 592 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 809 Ft

Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek

Részletek
Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.
Adatok
Cikkszám
9789631619430
Hasonló termékek
Vélemények