Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek

-20%
Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek
Műszaki Könyvkiadó
1008
2006
6 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 592 Ft

Ételkészítési ismeretek

Részletek
Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.

 

Adatok
Cikkszám
9789631619430
A szerző további könyvei:
Vélemények