Paul Hollywood: Piték és felfújtak

-20%
Raktáron
Rendelhető
Paul Hollywood: Piték és felfújtak
keménytábla
Partvonal Kiadó
224
2022
1-2 munkanap
2-4 munkanap
6 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 599 Ft

Piték és felfújtak

Részletek
A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál...

A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól.

Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás, cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar halas pite.

De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát, kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite... Sőt Nagy-Britannia egyes régióit is "megízlelhetjük", ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták - a gazdag omlós fajtájútól az égetett típusúig - elkészítését pedig részletes útmutatók segítik. Paul Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan.

Akár az édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy finom pitével vagy felfújttal.

 

Adatok
Műfaj
Gasztronómia
Kiadás év
2022
Cikkszám
9789636090289
Vélemények