Norman Doidge: Hogyan gyógyul az agy? - Figyelemre méltó felfedezések és gyógyulások a neuroplaszticitás világából (új kiadás)

-20%
ÚJ
Rendelhető
Norman Doidge: Hogyan gyógyul az agy? - Figyelemre méltó felfedezések és gyógyulások a neuroplaszticitás világából (új kiadás)
Kiadó
Park Könyvkiadó Kft.
Oldalszám
576
Kiadási év
2022
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
5 499 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 399 Ft

Hogyan gyógyul az agy? - Figyelemre méltó felfedezések és gyógyulások a neuroplaszticitás világából (új kiadás)

Részletek
A változó agy szerzőjétől Évszázadokig úgy tartották, hogy az agy képtelen meggyógyulni. Norman Doidge kanadai pszichiáter első könyvében (A változó agy) ezt az állítást megingatva leírta a neuroplaszticitás jelenségét: agyunk a szellemi tapasztalatokra válaszul képes megváltoztatni szerkezetét és működését. A Hogyan gyógyul az agy? azt mutatja be, miképpen zajlik a neuroplasztikus gyógyulás lenyűgöző folyamata. Olvashatunk páciensekről, akiknél sikerült enyhíteni a krónikus fájdalmakat, akik súlyos szélütés után nemcsak beszéd- és járásképességüket nyerték vissza, de teljes életet élhetnek. Autisztikus spektrumzavarral, tanulási nehézségekkel vagy figyelemhiányos zavarral élő gyermekekről hallunk, akiknek az élete a neuroplasztikus technikáknak köszönhetően normálissá vált; sclerosis multiplexben, Parkinson-kórban vagy központi bénulásban szenvedőkről, akiknek látványosan javultak a tüneteik. A konkrét esetleírásokban gazdag könyv új reményt adhat minden érintettnek.
Adatok
Cikkszám
9789633558928
Hasonló termékek
Vélemények