N. Nagy Sándor: Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

-20%
ÚJ
Raktáron
Rendelhető
N. Nagy Sándor: Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Nemzeti Örökség Kiadó
48
2023
1-2 munkanap
2-4 munkanap
2 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 320 Ft

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

 

Adatok
Cikkszám
9786156603043
A szerző további könyvei:
Vélemények