Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák

-20%
Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák
Gabo Kiadó
176
2011
3 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 192 Ft

Konyhai késtechnikák

Részletek
A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. • Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és ml módon használjuk a leghatékonyabban. • Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.

 

Adatok
Cikkszám
9789636894122
A szerző további könyvei:
Vélemények