Liptai Zoltán: Ételdíszítés

-20%
Liptai Zoltán: Ételdíszítés
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
88
2012
2 495 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 996 Ft

Ételdíszítés

Részletek
Az ételek díszítésével már Mátyás király korában is foglalkoztak: friss, szárított vagy aszalt zöldségekkel, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel díszítették, tálalták az ételeket. Szinte minden országnak megvan a saját ételkészítési, tálalási és díszítési technológiája, fontos szerepe van a finoman elkészített ételek ízléses tálalásának és díszítésének. Ezért szeretnénk a könyvvel segíteni az olvasóknak, és reméljük, hogy a képeket nézegetve kedvet kapnak, hogy a konyhában szerzett gyakorlatukat, tudásukat továbbfejlesszék, és meglepjék vele családjukat, vendégeiket. A tartalomból: Eszközismertetés; Zöldségek, gyümölcsök beszerzése; Ételdíszítési szabályok, tanácsok; Ételdíszek: Feketeretek-liliom; Feketeretek-virág; Lilakáposztalevél; Kelkáposztalevél; Paprikakosarak; Cukkinilegyező; Cukkinikosárkák; Póréhagyma-krizantém; Jégcsapretek-legyező; Paradicsomrózsa; Paradicsomkorona; Paradicsomliliom; Uborkapók; Uborkakorona; Faragott gomba; Faragott gombavirág; Sárgarépa-krizantém; Sárgarépalevél; Lilahagyma-tavirózsa; Pirosretek-virág; Pirosretek-rózsa; Sajtkosár; Papírpapilotte. Desszertdíszek: Citromkosár; Dresszírozott körte; Pirosalma-hattyú; Marcipánrózsa; Marcipánlevél; Édestésztakosár; Rétestésztakosár; Sárgadinnyekosár; Grépfrútkosár; Omlóstészta-halfej és -halfarok; Csokoládélevél; Csokoládéforgács; Csokoládéval írott díszek. Koktéldíszek: Piros-zöld almalegyező; Mangó-eper virág; Narancs-citrom-lime karikák; Színes gyümölcsnyárs; Kivi-szilva legyező.

 

Adatok
Cikkszám
9789632782270
Vélemények