Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat

-20%
Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat
Gabo Kiadó
144
2015
3 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 800 Ft

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat

Részletek
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és  csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik. Könyvünk megad minden információt, amelyre szu¨kségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyu¨mölcsöt. A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.

 

Adatok
Cikkszám
9789634060512
Vélemények