Horváth Judit, Király Ágnes: Fermentált konyha

-20%
Raktáron
Rendelhető
Horváth Judit, Király Ágnes: Fermentált konyha
keménytábla
HVG Könyvek
304
2022
1-2 munkanap
2-4 munkanap
7 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 000 Ft

Fermentált konyha

Részletek
Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf. A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket. Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált.
A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.

 

Adatok
Műfaj
Gasztronómia
Kiadás év
2022
Cikkszám
9789635652815
A szerző további könyvei:
Vélemények