Fejős Éva: Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)

-20%
ÚJ
Rendelhető
Fejős Éva: Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)
Kiadó
Erawan Könyvkiadó
Oldalszám
470
Kiadási év
2021
Személyes átvételi idő
1-2 munkanap
Házhoz szállítási idő
2-4 munkanap
4 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 999 Ft

Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)

Részletek
Egy tinédzserkori fellángolás, egy szerelmes éjszaka - ennek köszönheti az életét az immár tizennyolc éves magyar fiú, Martin. A fiú apja nem más, mint Wayne "Sunny" White amerikai rocksztár, aki nagyszabású születésnapi partira hívja egykori szerelmeit. Martin anyja, Lina azóta lelkében lezárta a régi kalandot, ám egy sokkoló felfedezés hatására - és a zene iránt elkötelezett fia érdekében - mégis elfogadja a meghívást.
Örökölhető a tehetség? Fellobbanhat évtizedek múltával újra a szerelem? Van visszaút az önzésből a család felé, és kibékíthető egymással apa és fia, akiket a hírnév és csillogás fényévekre repített egymástól?
A zenei vénával megáldott, zűrös és hangos család együtt karácsonyozik New Yorkban, de a találkozás életre szóló tanulságokkal szolgál mindannyiuknak; tehetségről és bukásról, felfedezésről és elengedésről, gondtalanságról és felelősségről, de legfőképpen arról, hogy szeretni sosem késő.
Fejős Éva sikerkönyvének ünnepi, limitált kiadása - a szerelemről, rockról, utazásról és arról, hogy mindenki másképp öltözteti ünneplőbe a szívét.
Adatok
Cikkszám
9786155652554
Hasonló termékek
Vélemények