Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)

-20%
ÚJ
Raktáron
Rendelhető
Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)
keménytábla
Libri Könyvkiadó Kft.
256
2023
1-2 munkanap
2-4 munkanap
7 999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 399 Ft

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)

Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.

 

Adatok
Cikkszám
9789636042486
Vélemények