Dr. Márkus Ferenc, Zatykós Lajos: Étkezési és fűszerpaprika termesztése

-20%
Dr. Márkus Ferenc, Zatykós Lajos: Étkezési és fűszerpaprika termesztése
MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
242
2006
3 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 120 Ft

Étkezési és fűszerpaprika termesztése

Részletek
A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját - fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás - a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.

 

Adatok
Cikkszám
9789632865669
A szerző további könyvei:
Vélemények