Étkezési és fűszerpaprika termesztése

Nincs raktáron
Étkezési és fűszerpaprika termesztése
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Oldalszám
242
Kiadási év
2011
3 120 Ft

Étkezési és fűszerpaprika termesztése /Hungarikumok

Részletek
HUNGÁRIA ARANYA

Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum.



A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját – fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás –, a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a Paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.
Adatok
Cikkszám
9789632865669
Hasonló termékek
Vélemények