Dr. John Toussaint: AZ EGÉSZSÉGÜGY FORRADALMA /AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZER ÉLETMENTŐ LEAN TRANSZFORMÁCIÓJA

-20%
Nincs raktáron
Dr. John Toussaint: AZ EGÉSZSÉGÜGY FORRADALMA /AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZER ÉLETMENTŐ LEAN TRANSZFORMÁCIÓJA
Kiadó
Lean Enterprise Institute
Oldalszám
184
Kiadási év
2016
4 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 920 Ft

AZ EGÉSZSÉGÜGY FORRADALMA /AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZER ÉLETMENTŐ LEAN TRANSZFORMÁCIÓJA

Részletek
"Habár az Amerikai Egyesült Államok egészségügyi költségei meredeken emelkednek, az amerikaiak túlságosan gyakran szembesülnek közepes vagy rosszabb eredményekkel. Az országos tanulmányok szerint az Egyesült Államokban az orvosi eljárások során bekövetkezett károk gyógyszerezési hibák, hibás sebészeti beavatkozások és fertőzések száma eléri az évi 15 milliót.

Ideje felismerni, hogy a hibák és költségek egyidejű csökkentése forradalmi, merőben új típusú egészségügyi szolgáltatást igényel azaz lean egészségügyet Dr. John Toussaint és Roger A. Gerard, Phd, A gyógyítás forradalma Hogyan menthetünk életeket az egészségügyi ellátórendszer forradalmi átalakításával? című könyv szerzői szerint. Toussaint, a ThedaCare, egy négy kórházat működtető wisconsini egészségügyi rendszer korábbi vezérigazgatója, és Gerard, a ThedaCare oktatási igazgatója, őszintén leírja a ThedaCare útját a lean egészségügy felé, mely során erőfeszítéseiknek köszönhetően csökkent a hibák száma, javult a betegek által tapasztalt eredmény, nőtt az alkalmazotti munkamorál, és elbocsátások nélkül 27 millió dollárral csökkentették a költségeket.

Félig esettanulmány, félig kiáltvány ez az úttörő szellemiségű könyv egyszerű nyelvezettel, a való életből vett példákkal magyarázza el a lean egészségügyet nem elméletként, hanem az iparból átvett, bizonyított lean menedzsmentelveken alapuló működő rendszerként, amelyet bármelyik egészségügyi szolgáltató alkalmazhat.

Miközben az egészségügy külső környezete kifizetési rendszerek, biztosítási fedezet, nyilvántartás, szabályozás mindenképp átalakításra szorul, Toussaint és Gerard érthetően és meggyőzően kimutatja, hogy az Amerikai Egyesült Államok egészségügye csak akkor forradalmasítható, ha az egészségügy javítását alapvetően a szolgáltatás helyén, a betegeknél kezdik."
Adatok
Cikkszám
9789631252507
Hasonló termékek
Vélemények