Cosima Bellersen Quirini: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

-20%
Cosima Bellersen Quirini: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Sziget Könyvkiadó
128
2017
2 800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 240 Ft

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Részletek
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: - tartósítás sóban és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag

 

Adatok
Cikkszám
9786155178986
Vélemények