Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás

-20%
Raktáron
Rendelhető
Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás
Sziget Könyvkiadó
144
2024
1-3 munkanap
2-5 munkanap
3 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 800 Ft

Befőzés és tartósítás

Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

 

Adatok
Kiadás év
2024
Cikkszám
9786155723667
Vélemények