Chantal Coady: Csokoládé

-20%
Chantal Coady: Csokoládé
Gabo Kiadó
160
2008
3 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 800 Ft

Csokoládé

Részletek
A csokoládé-szakértők egyetértenek abban, hogy a csokoládékészítés fortélya vetekszik a nagy borok előállításáéval. Kukkantsunk a csokoládékészítés kulisszái mögé, és fedezzük fel a kardamon, a levendula vagy az Earl Grey teák illatából ismert bergamott zamatát. Merüljünk el a híres csokoládékészítő műhelyek, például Robert Linxe termékeinek könnyed, selymes ízvilágában, miközben felfedezőutat teszünk az új, vállalkozó szellemű készítők, mint Paul A. Young, a L’artsan du Chocolat vagy a Hovby No 9 háza táján. Ismerjük meg a mártócsokoládék titkait és hatásukat a csokoládé-készítmények ízére és állagára: így majd igazán értékelni tudunk egy darabka friss csokoládétrüffelt vagy a többi csodát.

 

Adatok
Cikkszám
9789636891565
A szerző további könyvei:
Vélemények