Bernhard Gahm: Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

-41%
Raktáron
Utolsó példányok
Bernhard Gahm: Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
keménytábla
Mezőgazda Kiadó
94
2020
1-2 munkanap
2-4 munkanap
3 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 300 Ft

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Részletek
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
Adatok
Cikkszám
9789632867601
Vélemények