Előrendelhető: Elle Kennedy: Body Check - Éldekorált kiadás

-10%
Előrendelhető: Elle Kennedy: Body Check - Éldekorált kiadás
Elle Kennedy
Rainy days
2025
kartonált
2025-07-14
6 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 290 Ft
Csomagajánlatok
Részletek
KÜLÖNLEGES, ÉLDEKORÁLT KIADÁS

Miután Hayden Houstont a hokiedző apja gyerekkorában végig vonszolta az országon, a lánynak szándékában áll egy kis időt szánni arra, hogy megtervezze a jövőjét. Az még elválik, hogy ebben a jövőben szerepet játszik-e a jelenleg megint lapátra tett barátja. A bárban felszedett, egyéjszakás kalandot jelentő pasi biztos nem szerepel benne.

Nagyon is úgy fest, hogy Brody Croft, a hokisztár nem értesült ideiglenes státuszáról. A nagydarab, merész és energikus fiatalember eddig mindenben teljes elhivatottságot mutatott. Korábban ez a csapatára vonatkozott, aminek tulajdonosa Hayden apja.

De a Haydennel töltött éjszaka olyan szikrát lobbantott fel, amire nem számított. Nagyon jók együtt. Igazán jók. Brody soha nem érzett kötődést tapasztal, amiről meggyőződése, hogy hiba lenne figyelmen kívül hagyni. Még a mindkettőjük csapattársakhoz, barátokhoz és családhoz fűződő lojalitását próbára tévő bunda botránnyal együtt is.

Hayden a lelke mélyén sarkon fordulna és elmenekülne. Sosem akart bonyolult kapcsolatot egy rosszfiú hokijátékossal. De amikor Brodyról van szó, Hayden rádöbben, hogy az emberek sokkal többek, mint akiknek látszanak.

 

Adatok
Cikkszám
9789635804665
Hasonló könyveink:
Vélemények